Hoofd Kenniscluster Gebiedsontwikkeling | Noord-, Oost- of Midden-Nederland

Voor Roelofs is SK Recruitment Support op zoek naar een Hoofd Kenniscluster Gebiedsontwikkeling. Roelofs is een innovatief familiebedrijf met een ruim 60-jarige geschiedenis die voortdurend bezig is met het inzetten van nieuwe ontwikkelingen en slimme technologieën.

Als hoofd kenniscluster gebiedsontwikkeling ben je ondernemend en zie je het als een uitdaging om het kenniscluster intern en extern op de kaart te zetten. Je zal aan de wieg van de verdere uitbouw van dit expertisegebied binnen Roelofs staan. Aan jou de taak de aanwezige kennis en ervaring binnen de organisatie te clusteren en te helpen om een volwaardig kenniscluster te ontwikkelen. We zien hierbij graag dat je een relevant eigen netwerk meebrengt. Het is aan jou de uitdaging om samen met de directie en rayonmanagers het kenniscluster gebiedsontwikkeling te positioneren en actief acquisitie te voeren.

Je bent bekend met de laatste ontwikkelingen van zowel gebieds- als projectontwikkeling en hebt brede kennis van ontwerp, ruimtelijke ordening en vergunningsprocedures. Daarnaast ben je vertrouwd met zowel technisch inhoudelijke als maatschappelijke belangen, bestuurlijke besluitvorming en ambtelijke samenwerking. Je vindt het leuk om een persoonlijk netwerk van regionale klanten op te bouwen en dit verder uit te breiden. In deze functie is het van belang dat je ervaring hebt met contractvorming, samenwerkingsverbanden en het analyseren van aanbestedingsdocumenten.

Tot slot vinden wij het belangrijk om een persoonlijkheid te vinden die hiernaast ook fungeert als integrale verbinder van de verschillende expertises binnen Roelofs. Dit kan je zien als gebiedsregisseur of programmamanager rondom een (beginnend) project waarin de verschillende expertises binnen Roelofs gekoppeld worden aan gebiedsinfra.

Dit vraagt Roelofs:

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding richting ruimtelijke ordening;
 • Kennis van de wet- en regelgeving rondom gebied- en projectontwikkeling en de aanbestedingswet;
 • Je bent goed in het doorgronden van de klantvraag en kan functioneren als integrale verbinder tussen verschillende expertises van Roelofs;
 • Je hebt een commerciële instelling en bent ondernemend;
 • Resultaat- en klantgerichtheid.

Dit biedt Roelofs:

 • Een innovatieve en uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor eigen ideeën en inbreng;
 • Werken met gedreven en professionele collega’s;
 • De mogelijkheid tot het volgen van opleiding en training middels de Roelofs Academy;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
 • Een fulltime dienstverband (40 uur per week) waarbij het mogelijk is om gedeeltelijk vanuit huis te werken.

Solliciteren

 • Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc.