Projectontwikkelaar Energie / Waterstof | Noord-, Oost- of Midden-Nederland

Voor Roelofs is SK Recruitment Support op zoek naar een Projectontwikkelaar Energie. Roelofs is een innovatief familiebedrijf met een ruim 60-jarige geschiedenis die voortdurend bezig is met het inzetten van nieuwe ontwikkelingen en slimme technologieën.

Als projectontwikkelaar energie houd je je primair bezig met projecten waarin de energietransitie centraal staat. Je bent leidend in vraagstukken waarin duurzame energie ontwikkeling, productie, opslag, distributie en gebruik aan de orde zijn. Daarbij geef je invulling aan de projecten binnen het energie ontwikkelplan van Roelofs. Je hebt ervaring met projectmatig werken, waarbij kennis van tender-/aanbestedingsprojecten voor publieke en/of private partijen een pré is.

Binnen Roelofs ben je kartrekker van de reeds gerealiseerde eigen energie gerelateerde projecten of voor soortgelijke projecten voor coalities waar Roelofs in deel neemt. Daarnaast sta je de opdrachtgever of interne projectteams als adviseur bij in projecten waar dit een onderdeel van is. Naast de bestaande projecten en exploitaties ben je initiator van nieuwe innovaties in de energietransitie in het verlengde van de kansen voor Roelofs.

Het is aan jou de taak om de werkzaamheden met eigen kennis en kunde te leiden en ons te helpen de ingezette projecten verder te ontwikkelen. Wij zijn opzoek naar een organisatietalent die verder kijkt én verder denkt dan het standaard proces en ambitieus, innovatief en gedreven is.

Dit vraagt Roelofs

 • Een ondernemende persoonlijkheid met passie voor hernieuwbare energie, energietransitie en waterstof;
 • Je beschikt over een hbo- of wo-werk- en -denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie;
 • Kennis van en ervaring met de volgende duurzame werkgebieden: hernieuwbare energieopwekking, waterstofproductie, transitievisie warmte, warmtenetten en/of duurzame warmte, smart energy hubs, smart grids, energie opslag en energie management;
 • Je bent overtuigend en kunt je kennis en ervaring goed overbrengen op anderen;
 • Je beschikt over een afgeronde opleiding in de richting van duurzame energieproductie, elektrotechniek, energietechniek of waterstof.

Dit biedt Roelofs

 • Een plezierige werkomgeving met enthousiaste collega’s;
 • Doorgroeimogelijkheden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Opleiding en training middels de Roelofs Academy;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
 • Ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheden;
 • Betekenisvol werk door bij te dragen aan de energietransitie.

Solliciteren

 • Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc.