Uitvoerder GWW | Veenendaal

Voor de vestiging van Roelofs in Veenendaal is SK Recruitment Support op zoek naar een Uitvoerder GWW. Roelofs is een innovatief familiebedrijf met een ruim 60-jarige geschiedenis die voortdurend bezig is met het inzetten van nieuwe ontwikkelingen en slimme technologieën.

Als uitvoerder GWW leid je diverse projecten en ben je in staat jouw vakkundigheid en enthousiasme over te brengen op je team. Je geeft leiding aan de diversen vakmannen en onderaannemers en staat nauw in contact met de werkvoorbereiders en projectleiders. Je draagt zorg voor de inzet van materieel, materiaal en personeel en bewaakt de kwaliteit van projecten nauwkeurig. Hierbij kun je denken aan de planning, projectresultaten informatie en risico beheersing.

We zoeken een gedreven persoonlijkheid die overal een oplossing voor weet te bedenken. Je overziet het geheel en weet daarin snel te schakelen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratie en de rapportage van projecten in Metacom. Je onderhoudt goed contact met opdrachtgevers en betrokkenen in de werkomgeving en neemt deel aan projectteams/bouwvergaderingen.

Je weet waar je over praat en fungeert als vraagbaak. Al met al een uitdagende functie waarin je werkzaamheden elke dag zeer divers en afwisselend zullen zijn.

Dit vraagt Roelofs:

 • Een uitvoerder GWW met enige jaren werkervaring
 • Een afgeronde infra-gerelateerde opleiding
 • Je hebt een proactieve werkhouding
 • Je bent creatief, positief ingesteld en hebt ervaring met leiding geven
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je kan goed plannen en hebt ervaring met planmatig werken
 • Je hebt aandacht voor veilig werken en ziet daarop toe

Dit biedt Roelofs:

 • Een plezierige werk- en leeromgeving met enthousiaste collega’s
 • Veel vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid
 • Persoonlijke begeleiding en doorgroeimogelijkheden
 • Opleiding en training middels de Roelofs Academy
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waaronder 43 verlofdagen + een 13e maand
 • Een fulltime dienstverband (40 uur per week)

Solliciteren

 • Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc.