Omgevingsmanager | Noord-, Oost- of Midden-Nederland

Voor Roelofs is SK Recruitment Support op zoek naar een Omgevingsmanager. Roelofs is een innovatief familiebedrijf met een ruim 60-jarige geschiedenis die voortdurend bezig is met het inzetten van nieuwe ontwikkelingen en slimme technologieën.

Als omgevingsmanager binnen Roelofs functioneer je als schakel tussen planvorming en uitvoering. Je zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid en voert ook voorbereidend werk ten behoeve van de uitvoering uit. Denk hierbij aan het inventariseren van benodigde vergunningen, het opstellen van strategische vergunningsplannen, het verzorgen van de planning van alle vergunningen en hoe deze zich verhouden tot de overall planning van het project. Hierbij heb je geregeld contact met partijen zoals gemeenten en provincies. Verder bereid je adviezen voor over eventueel te nemen coördinatiebesluiten wanneer een ontwikkeling daar om vraagt.

We zien graag dat je communicatief sterk bent en goed kunt samenwerken met anderen. Jouw werkzaamheden vormen de stabiele basis voor een soepel verloop van het project waardoor alle betrokkenen hun werkzaamheden zo optimaal mogelijk kunnen uitvoeren. Daarnaast functioneer je als aanspreekpunt voor vraagstukken op het gebied van omgevingsmanagement binnen Roelofs.

Je gaat onderdeel uitmaken van het kenniscluster Gebiedsontwikkeling. Je werkzaamheden zullen echter heel Advies & Ontwerp gaan omvatten. Zo werk je mee aan grote gebiedsontwikkelingsopgaven (onderdeel vergunningen) maar ook aan uitvoeringsprojecten en de daarbij benodigde vergunningen. Denk hierbij aan de aanleg van infrastructuur en het bouw- en woonrijp maken van locaties. Tevens kan het voorkomen dat je in opdracht van een gemeente of overheid de vergunningenstrategie gaat opstellen.

Dit vraagt Roelofs:

 • Kennis en ervaring met vergunningsmanagement binnen overheden;
 • Je beschikt over een hbo of wo werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent nauwkeurig ingesteld en gaat precies te werk;
 • Je kunt goed samenwerken en communiceren met anderen.

Dit biedt Roelofs:

 • Een plezierige werkomgeving met enthousiaste collega’s;
 • Doorgroeimogelijkheden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Opleiding en training middels de Roelofs Academy;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
 • Ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheden.

Solliciteren

 • Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc.