Adviseur Mobiliteit | Landelijk

Voor Roelofs is SK Recruitment Support op zoek naar een Adviseur Mobiliteit. Roelofs is een innovatief familiebedrijf met een ruim 60-jarige geschiedenis die voortdurend bezig is met het inzetten van nieuwe ontwikkelingen en slimme technologieën.

Als adviseur mobiliteit stel je adviezen en onderbouwingen op voor verschillende verkeerskundige projecten en onderzoeken. Je werkt nauw samen met de junior adviseurs en senior adviseurs van het kenniscluster mobiliteit en diverse projectteams. Eerlijkheid en transparantie in een fijne sfeer staan hierin voorop. Je stemt je adviezen af met de senior adviseurs, maar gaat ook veel zelfstandig te werk. Ook verleen je ondersteuning bij de dagelijkse werkzaamheden binnen het kenniscluster.

In deze functie krijg je ook de kans een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de organisatie van het kenniscluster, nieuwe producten en/of marktcombinaties. Daarnaast stel je in samenspraak met een senior adviseur offertes op en lever je, voor specifieke projecten, een bijdrage aan de plannen van aanpak. Verder zoeken we een adviseur die ook graag samenwerkt met de overige kennisclusters binnen Roelofs, zodat kansen optimaal worden benut en de organisatie verder wordt versterkt. Op termijn doorgroeien naar de functie van senior adviseur behoort zeker tot de mogelijkheden.

Dit vraagt Roelofs:
 • Een adviseur mobiliteit met affiniteit voor de openbare ruimte;
 • Een afgeronde HBO opleiding Verkeerskunde/Mobiliteit;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen het vakgebied;
 • Je hebt ervaring met het werken bij een adviesbureau;
 • Je werkt projectmatig en hebt goede adviesvaardigheden;
 • Je hebt een proactieve werkhouding en bent communicatief vaardig.

Dit biedt Roelofs:
 • Een uitdagende functie met ruimte voor zelfstandigheid en creativiteit;
 • Werken in een jong, divers en gedreven team van collega’s;
 • Een plezierige en innovatieve werk- en leeromgeving;
 • Opleiding en training middels onze Roelofs Academy;
 • Verschillende doorgroeimogelijkheden;
 • Een dienstverband voor 32 tot 40 uur per week;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

 • Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc.