Professionals

SK Recruitment Support is er voor professionals die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in hun carrière, of eens vrijblijvend willen sparren over de mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom iemand toe kan zijn aan een nieuwe stap in de carrière. Een gebrek aan uitdaging, beperkte doorgroei- of ontwikkelingsmogelijkheden, arbeidsvoorwaarden, een lange reistijd of u zoekt een werkgever die beter bij u past. Wat de reden voor jou ook is, SK Recruitment Support gaat graag met u in gesprek om de mogelijkheden binnen uw vakgebied te bespreken.

In een persoonlijk kennismakingsgesprek bespreken we uw ambities, wensen en eisen bij het vinden van een nieuwe werkgever. Hierbij wordt er gekeken naar wat u belangrijk vindt. Het vinden van de juiste uitdaging is mijn missie! SK Recruitment Support kijkt hierbij verder dan vacatures, maar naar organisaties die aansluiten op hetgeen dat u zoekt.

De werkwijze:

  1. Telefonisch contact
  2. In een persoonlijk kennismakingsgesprek zoomen we in op uw wensen, eisen en ambitie ten aanzien van een nieuwe uitdaging
  3. Het maken van een selectie van passende opdrachtgevers
  4. Introductie bij opdrachtgevers
  5. Kennismakingsgesprek bij opdrachtgever(s)
  6. Persoonlijke coaching gedurende de sollicitatieprocedure
  7. Na een succesvolle sollicitatieprocedure treedt u direct in dienst bij uw nieuwe werkgever