Professionals

SK Recruitment Support is er voor professionals die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in hun carrière, of eens vrijblijvend willen sparren over de mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom iemand toe kan zijn aan een nieuwe stap in de carrière. Een gebrek aan uitdaging, beperkte doorgroei- of ontwikkelingsmogelijkheden, arbeidsvoorwaarden, een lange reistijd of je zoekt een werkgever die beter bij jou past. Wat de reden voor jou ook is, SK Recruitment Support gaat graag met je in gesprek om de mogelijkheden binnen jouw vakgebied te bespreken.

In een persoonlijk kennismakingsgesprek bespreken we je ambities, wensen en eisen bij het vinden van een nieuwe werkgever. Hierbij wordt er gekeken naar wat je belangrijk vindt en waar je enthousiast van wordt. Het vinden van de juiste uitdaging is mijn missie! SK Recruitment Support kijkt hierbij verder dan enkel vacatures, maar naar organisaties die aansluiten op jouw wensen en ambitie.

De werkwijze:

  1. Telefonisch contact
  2. In een persoonlijk kennismakingsgesprek zoomen we in op je wensen, eisen en ambitie ten aanzien van een nieuwe uitdaging
  3. Het maken van een selectie van passende opdrachtgevers
  4. Introductie bij opdrachtgevers
  5. Kennismakingsgesprek bij opdrachtgever(s)
  6. Persoonlijke coaching gedurende de sollicitatieprocedure
  7. Na een succesvolle sollicitatieprocedure treedt je direct in dienst bij uw nieuwe werkgever